About us

Caps4you.dk levere kvalitets hovedbeklædning til konkurrence dygtige priser og har flere års erfaring indenfor branchen. Vi gik i luften 2009 og har siden set utrolig stor interesse for vores produkter og har serviceret flere tusinde glade kunder.

Caps er blevet en Trend i Danmark og det er bestemt ikke unormalt at se unge som gamle gå med hovedbeklædning. Vi har kasketter til ethvert behov, så om kasketten skal bruges til arbejde, fest, hverdag eller lign. Så har vi helt sikkert en til dig. Med mere end 300 forskellige produkter, rammer vi en så bred målgruppe at de fleste kan være med.

Snapback Caps er det de fleste unge går efter i dag. En Snapback er en kasket der er justerbar bagpå og med flad skygge foran. Disse Caps anvendes af alle unge i dag og ikke kun dem man i gamle dage kaldte ”skatere”. Disse Caps anvendes typisk af unge i alderen 10-30 år.

Flexfit Caps er den mest solgte kasket i Danmark og kan tilkøbes i stort set alle tøj forretninger landet over. Hos Caps4you.dk har vi mere end 100 forskellige modeller på lager og her har vi helt sikkert også en til dig. Flexfit kasketten kan anvendes af både børn, piger og ikke mindst mænd. Disse Caps er kendt for deres super lækre pasform, da kasketterne er udstyret med et flexbånd som tilpasser sig hovedet.

Kasketterne sælges primært i 2 forskellige størrelser S/M og L/XL og til de helt små hedder størrelsen Y. På disse kasketter er der ingen justerbar strap bagpå, så det er derfor vigtigt man lige måler sig hovedet, for at finde den rette størrelse.

Står du og mangler en ny Hue?

Så kan vi helt sikkert også være behjælpelige med det. Vi har et bredt udvalg af kvalitets huer i rigtig lækker kvalitet. Vi sælger gode huer til konkurrence dygtige priser. Se vores udvalg af State Of WOW, Flexfit, OHØJ – Så går du i hvert fald ikke galt i byen mht. til mode.