Om os

Navn: Martin Jensen
Alder: 31 år
Bopæl: København

&

Navn: Janus Thede
Alder: 27 år
Bopæl: København

Kort om os:

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig trygge, når de handler på Caps4you.dk - Vi går meget op i kunde tilfredshed og vil hellere end gerne modtage konstruktiv kritik, så vi kan forbedre os. Har vores kunder ikke en positiv oplevelse, kommer de heller ikke tilbage. Tilbagemeldinger er derfor noget, vi vægter højt.

Vi afholder konkurrencer og opstarter jævnligt nye brands. Vi er altid friske på at få spørgsmål. Vi elsker det, vi laver, og vi går 100% ind for det. Alle er velkomne til at kontakte eller følge os på facebook.

Hvad er Caps4you?
Vi er en online-virksomhed, som har valgt at have fokus på hovedbeklædning til private. Vores firma bliver udelukkende styret fra vores webshop, og vi har ingen fysisk forretning tilknyttet webshoppen - dette er dog målet for fremtiden.

Hvornår blev Caps4you stiftet?
Vi blev stiftet i september 2010 og har siden set utrolig stor fremgang og interesse for vores produkter. Vi udvider derfor fortsat løbende vores sortiment.

Hvorfor er I billigere end andre?
Det hænder, at vi bliver spurgt om, hvorfor vi er billigere end andre forretninger og webshops, og en lang forklaring gjort kort er, at vi næsten 100 % har fokus på hovedbeklædning, og derfor har gode indkøbsaftaler med vores leverandører. Dette gør det muligt for os ofte at prissætte et produkt billigere end andre. Derudover har vi ingen lønudgifter til en fysisk forretning med tilhørende personale, som skal passe forretningen.

Hvorfor skal jeg/vi købe hos jer?

Vi har et kæmpe udvalg til konkurrencedygtige priser.

Vi har stor fokus på kundetilfredshed og service ( Se bare vores Trustpilot-anmeldelser ).

Vi har billig fragt ( med mulighed for gratis fragt ) + Rigtig hurtig levering ( Se bare vores Trustpilot-anmeldelser ).

Vi har som alle andre 14 dages fuld returret + Vi bytter med et smil.

Vi har tilfredse kunder, som vender tilbage ( Igen: Se vores Trustpilot-anmeldelser ).

Caps4you

Boltonvej 14

2300 København S

CVR: 32998712

Mail: Info@caps4you.dk

Har du/I spørgsmål, så kontakt os endelig på: info@caps4you.dk