Brodering på Caps

Gå direkte til vores BRODERI SIDE HER

Brodering:
Vi tilbyder brodering på kasketter til f.eks. jeres virksomhed, sportsklubber, events eller andre sjove ting. Længere nede giver vi et lille indblik i, hvad de normale omkostninger er ved at få lavet broderinger. Priser på kasketterne svinger alt afhængig af mærker og antal - og dem kan vi kun give et tilbud på pr. mail eller telefon. Kontakt os derfor for et gratis, uforpligtende tilbud.

Vejledende priser for brodering: 
Priserne nedenstående er de mest normale priser på broderier. Priserne kan svinge alt afhængig af antal og farver på logoerne.

  • Opstart: 400,- kr. eksklusiv moms (Engangsbeløb for nye broderinger som skal programmeres). Skal man bruge flere kasketter efterfølgende med samme broderi, vil opstartsgebyret selvfølgelig ikke figurere.
  • Fladt broderi: 25,- kr. eksklusiv moms. (min. 30 stk.)
  • 3D broderi: 35,- kr. eksklusiv moms. (min. 30 stk.)

Broderierne bliver udført i Danmark af professionelle folk med mange års erfaring. Vi går kun efter at levere det absolut bedste og med den nyeste teknologi, kan du få logoer indeholdende op til 15 forskellige farver ( Se evt. kundetilfredsheden på Trustpilot. Kvaliteten- og leveringstiden er i følge vores kunder helt i top )


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud! Vi ser frem til at høre fra dig:

E-mail: info@caps4you.dk 
Tlf. 26 40 45 83