Fragt & levering

Alle Caps afsendes i kasser, så de ikke tager skade.

Fragt:

Vi leverer fortsat alle vores varer til en fast lav fragtpris på kun 25,- DKK her leveres pakken til nærmeste posthus, som du selv vælger. Du har også mulighed for at betale 35,- kr. og pakken leveres til din hoveddør. Alle forsendelser er forsikret og der er mulighed for at spore pakken. Du vil modtage en sms fra Post Danmark når pakken er klar til afhentning.
Ved specielle anledninger og -tilbud leveres alle varer fragtfrit. Det kan ses klart og tydeligt på forsiden, hvis varer leveres fragtfrit. Derudover er der altid fri levering v/ordrer over 400,- kr.

Leveringstid:
Alle varer du ser på hjemmesiden kan leveres hurtigt - du vil altså ikke opleve, at vi kontakter dig for at fortælle, at vi først skal have bestilt varen hjem. Fra ordren bestilles, bestræber vi os på at sende pakken samme dag ( Læs gerne vores anmeldelser på Trustpilot for at se, hvor stærkt tidligere kunder mener, leveringen er gået ). Leveringstid 1-3 dage fra ordren er afgivet. Er du ikke hjemme, når Post Danmark afleverer pakken, vil du modtage en seddel med anmodning om afhentning af pakken på nærmeste posthus dagen efter ( normalt fra kl. 13.00 ). Vi kan selvfølgelig ikke garantere på vegne af PostDanmark, at de tidsmæssigt overholder deres del af leverings-aftalen.

Returret / ombytning / reklamation:
I henhold til købeloven yder Caps4You.dk 2 års reklamationsret. Der er fra leveringsdatoen 14 dages fuld returret på alle varer. Hvis en vare ønskes returneret, skal Caps4You.dk modtage varen i ubrugt stand og original emballage. Emballagen skal være i en stand, så varen kan gensælges ( Vi er dog selvfølgelig til at forhandle med, hvis der skulle være sket et uheld ). Reklamationsretten dækker af gode grunde ikke skader eller slitage direkte- eller indirekte opstået som følge af ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Retur Adresse:
Caps4You
Boltonvej 14
2300 København S