Vask af kasket

Hvordan vasker man sin kasket, så den ikke tager skade?
Dette er et spørgsmål, vi bliver stillet ret ofte. Efter vores egen erfaring så kan en kasket faktisk godt vaskes i en vaskemaskine - dog ved lave temperaturer. Kasketterne kan ikke tåle tørretumbling.
OBS! Når man vasker kasketten i vaskemaskinen, kan man godt fornemme, at kasketten ikke er så stiv, som den plejer at være (f.eks. på fronten). Men dette er svært at undgå, da de fleste kasketter bliver sådan efter at have været våde.

Det er også muligt at købe "vaskeposer", som kasketterne kan smides i. Vaskeposer giver en mere skånsom vask til f.eks. vask af bh’er.

Du kan vaske kasketten på følgende måder:

  • Vaskemaskine ved laveste omdrejninger og kortest mulig tid på 30 grader. Brug evt. en vaskepose ( kan købes i visse supermarkeder ).
  • Vask kasketten i hånden i håndvasken tilsat lidt opvaskemiddel.


OBS!

Vi gør endnu en gang opmærksom på, at kasketter absolut ikke kan tåle at komme i tørretumbleren og samtidig påtager vi os intet ansvar for ødelagte kasketter, der er blevet vasket, da nogle vaskemaskiner er mindre skånsomme mod vasketøjet end andre. Denne vejledning benyttes derfor på eget ansvar.